Nieuws 

  ACTIVITEITENKALENDER 2019 

Inschrijven voor de wedstrijden op onze hondenschool kan je via online inschrijfformulier --> kijk HIER. --> Let wel inschrijven verplicht tot betalen!!

klik op de linken hierboven om meer te weten

-->Archief<--

********

28 mei 2019.
Op zaterdag 25 mei 2019 ging onze jaarlijkse poets en opknap dag door. De kantine werd opgefrist en de terreinen, toestellen enz. werden onder handen genomen.
Dikke merci aan iedereen die is komen helpen !!!

19 mei 2019.
Vandaag brachten bewoners van het woonzorgcentrum onze hondenschool een bezoekje.
de sfeerbeelden hiervan kan je in ons fotoboek op facebook bekijken

5 april 2019.

**Op zaterdag 6 april organiseert HS Pallieter zijn 2de Bingo avond. Deze zal doorgaan in onze kantine en start om 19.30 u. Meer info vinden jullie HIER.

**Op Paasdag kunnen jullie weer komen genieten van een heerlijke Brunch. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom. Voor het menu klik je HIER.
en als je graag wil inschrijven dit je HIER het inschrijfformulier.
Zeker doen, schrijf je snel met je familie en vrienden in voor deze lekkere brunch..

***Bekijk HIER zeker ook de informatie over de cursus die in onze kantine zal doorgaan georganiseerd door Geertje Schijf: Contact en Co.

13 maart 2019.
Vrijdag 8 maart ging onze jaarlijkse kwis weer door.
Er waren 52 ploegen van de partij in zaal De Pollepel in Duffel. Aan iedereen bedankt om te komen kwissen en aan al onze medewerkers, bedankt voor de hulp!

********

21 februari 2019.
Zondag 17 februari 2019 ging onze wandelzoektocht door. Dankzij het mooie weer mochten we niet minder dan 190 wandelaar begroeten. We wandelen en zochten voor het goede doel en VZW Canicha zag dat het goed was. Zij gaven 2 mooie en leerrijke demonstraties.
Wie graag de antwoorden van de zoektocht wil checken kan die hier terugvinden.
De bokaal met hondensnoepjes woog 2 kg en 629 gram en werd gewonnen door Lieve Verreyd. Wiske, het Tollertje, zal mogen snoepen de komende weken!

We hadden ook nog enkele mooie prijzen weg te geven. De Jappekes, De Cedrickskes, Van den Bogaert B3, De Vrije radicalen en ploeg Ceuppens werden gecontacteerd om hun prijzen te komen ophalen. Volgende ploegen waren de 3 beste:
3de plaats: Team “Oeps” Van Achille Calaerts
2de plaats: Team “De Heikneuters” van Filip Poschet
1ste plaats: Team “B3” Van Annette Crauwels

Bedankt aan al de Pallieter-medewerkers die mee geholpen hebben om deze mooie dag te kunnen organiseren.

********

11 januari 2019.
Nu zondag 13 januari om 12.45u organiseren we een Demo Treibbal op onze terreinen. Kom zeker eens kijken. Bij slecht weer, veel wind en regen kan  deze echter niet doorgaan en wordt er gekeken naar een andere datum. Die wordt dan zo snel mogelijk bekend gemaakt.

********

4 januari 2019.
We willen jullie al op de hoogte brengen van onze eerste activiteit van het nieuwe jaar.
Op zondag 17 februari 2019 organiseren we een “Winter-Wandelzoektocht” die vertrekt en terug aankomt in onze kantine. We gaan wandelen ten voordele van CANICHA, een vzw die zich bezig houdt met het opleiden van hulphonden. De nodige informatie en een inschrijfformuliertje vinden jullie terug in de bijlage.
download HIER --> Informatie & Inschrijfformulier

Vergeet ook zeker niet een ploeg te vormen om mee te doen met onze familiekwis die doorgaat op vrijdag 8 maart 2019. Wie er al eerder bij was, weet dat dit een kwis is voor iedereen, je hoeft echt geen bolleboos te zijn om te kunnen meedoen.
Download hier je inschrijfformulier

********

22 december 2018.
*Op vrijdagavond 21 december stond hondenschool Pallieter met een mooie stand op de kerstmarkt in Berlaar. Op sommige momenten was het een gezellige drukte in en voor ons kraam. Bedankt aan de Pallieters die hieraan hebben meegeholpen om materiaal te beschikking te stellen, op te bouwen, de stand te bemannen en af te breken.

*er werden tevens nieuwe foto's toegevoegd op facebook fotoboek!!

voor 2019: 20ste pallieter kwis(s)pel op vrijdag 8 maart --> zet deze alvast in je agenda, inschrijven kan vanaf nu de flyers zijn beschikbaar in de kantine en het winkeltje of downloadbaar via facebook.


©HSPallieter                          Honden weten Waarom!