Nieuws 

  ACTIVITEITENKALENDER 2019 

Inschrijven voor de wedstrijden op onze hondenschool kan je via online inschrijfformulier --> kijk HIER. --> Let wel inschrijven verplicht tot betalen!!

klik op de linken hierboven om meer te weten

-->Archief<--

********

13 oktober 2019.

Onze vedetten van den dag waren:
Duitse Herder: Max --- Snchauzer: Merlijn --- Havanezer: spencer --- Koingspoedel: Rewok --- Dwergpoeder: Vikske --- Maltezer: Odie --- Golden Retriver: Mila ---Teckel:(...) ---Aussie: Devel --- Duitse herder: Phlox --- Kaukasiche Herder: Tig --- Duitse Herder: Jack --- Labrador: Balou ---Mops: Toulouse --- Border Collie: Myra --- Wendy: Engelse Bulldog

Spirou - Sienna en Barry hebben wegens omstandigheden moeten afzeggen. Spijtig .... Ze weten niet wat ze gemist hebben.
Zoals ieder jaar waren de baasjes heeeel tevreden over de ganse dag, en wij willen ze dan ook bedanken voor het mooie gezelschap en feliciteren met de opleiding
Op het bevel “Kom Hier” hebben ze allemaal na een kwartiertje  reuze gereageerd, hoewel er veel baasjes onzeker waren.
Je moet weten dat ze op dat moment - water - mensen - allemaal honden - ballonnefestival - wind,.... heel veel prikkels dus, kregen en toch.... --> Zeer knap.

Ook een bravo voor de baasjes van den Jack en den Tig.....Wij vonden het te riskant om ze los te laten omwille van hun soms associaal gedrag tegenover andere viervoeters.
Maar na een half uurtje hebben ze, altijd aangelijnd,  bij in de roedel gestapt zonder enig probleem. De ander honden mochten hun benaderen zonder tegenspraak... --> Mooi
Dat noemen wij dan “Leren Socialiseren”
Hetzelfde met de Teckel... ook niet loslaten maar echt laten tonen wat niet mag.

Wij zijn weeral enorm tevreden over het verloop.
Met dank aan de instructeurs die mee een oogje in t zeil hebben gehouden en den Dany voor de wegbeschrijving

Tot Volgend jaar... Dany en Marina

sfeerbeelden kan je op onze fotoboek via facebook bekijken klik HIER

9 oktober 2019.
!!! Belangrijk bericht voor de puppy’s en pré-juniors!!!

Op zondag 13 oktober is er geen les voor deze 2 klassen. Die dag gaan onze pups en pré-juniors naar de zee. Jaarlijks wordt deze uitstap georganiseerd en dit jaar gaan we naar Cadzand. Meer info hierover bij Marina, puppy instructrice.

Voor al de andere klassen is het gewoon les.

8 oktober 2019.
Op zondag 6 oktober ging ons jaarlijks clubkampioenschap door. Ondanks het regenachtige weer hadden we toch meer dan 100 deelnemers. In elke klas werd er een clubkampioen gekroond. De resultaten kunnen jullie HIER bekijken…..(let op er zijn 3 sheets ;-) )
Merci aan iedereen die heeft meegedaan en zeker ook aan alle medewerkers die hier weer een mooie Pallieterdag van gemaakt hebben.
Diploma’s kunnen vanaf woensdag afgehaald worden in het Winkeltje.

29 september 2019.
Zondag 6 oktober gaat ons jaarlijks clubkampioenschap door. We gaan dan op zoek naar de clubkampioen in elke klas, van bij onze kleine pups tem het hoogste wedstrijd programma. Ook in onze nieuwe discipline Treibball gaan we op zoek naar een clubkampioen. Je kan nog steeds inschrijven, formuliertjes vind je in ons Winkeltje of je kan ze HIER downloaden…..
Wie nog graag meedoet en niet meer op de training zou geraken mag ook nog via mail inschrijven: hspallieter@skynet.be
Ook onze kindjes mogen meedoen, ook hier kan nog steeds voor ingeschreven worden. Download HIER……

Belangrijk bericht voor de juniors en de B-klas. De uitslagen op het clubkampioenschap tellen als overgangsproef. Om te voorkomen dat er mensen hun overgang zouden doen op woensdag 2 oktober en dan direct in een hogere klas zouden moeten meedoen, hebben we enkel voor deze maand een kleine uitzondering gemaakt.
Overgangsproeven oktober dus op zondag tijdens het clubkampioenschap en als er iemand niet kon aanwezig zijn, kan die nog op woensdag 9 oktober een poging wagen.

 

25 september 2019.
Op 6 oktober 2019 heeft onze jaarlijkse clubkampioenschap plaats. Supporters wees aanwezig!
Ook start vandaag de brevetklas weer voor zij die willen deelnemen aan de gehoorzaamheidsbrevet op 15 november 2019 op onze hondenschool. elke woensdag en zondag kan je in deze klas trainen.
Inschrijven kan nog steeds!!!

30 juli 2019.
Afgelopen zondag was het geen gewone training dag op HS Pallieter. Het was Zotte Zondag.
Een ganse dag was het aan de deelnemers om samen met hun hond spelletjes te doen, de weg door een doolhof te zoeken enz…Het weer was niet optimaal maar het was een heel leuke dag !!

Bedankt aan het enthousiaste team dat deze dag in mekaar heeft gestoken!

De puntenscores kan je HIER bekijken!!

23 juli 2019.

AANDACHT!!!***AANDACHT!!!***AANDACHT!!!***AANDACHT!!!

Morgen geven ze temperaturen die rond of zelfs boven de 35° zullen gaan.
Na overleg hebben we besloten om morgen 24 juli geen les te geven. Het gaat veel te warm worden en het zou onverantwoord zijn om hierin te trainen.
De kantine zal wel open zijn dus iedereen is welkom op ons terras voor een verfrissend drankje.
LET OP
Zondag is het Zotte Zondag, wie nog wil inschrijven kan dit nog tem morgen. Er zijn dan geen gewone trainingen.

 

17juli 2019.
Zaterdag 13 juli ging onze grote gehoorzaamheidswedstrijd door. Niet minder dan 170 deelnemers uit gans Belgie kwamen op onze terreinen wedstrijd spelen. Het weer viel al bij al nog en dag verliep bijzonder vlot.
Bedankt aan de vele Pallieters die hieraan geholpen hebben!

5 juli 2019.
**Op zaterdag 29 juni ging in Berlaar de jaarlijkse feestmarkt door. Het was een heel warme dag maar toch is er, iets later dan gewoonlijk, weer veel volk op de been geweest. Onze stand werd druk bezocht en de lekkere paella en patata brava vlogen de pan uit! Bedankt aan alle medewerkers die hier mee aan gewerkt hebben, van ’s morgens tem de afbraak ’s nachts.

**Op zaterdag 13 juli gaat onze grote gehoorzaamheidswedstrijd door met deelnemers uit heel Belgie. Kom zeker eens een kijkje nemen.
Hierdoor is er op zondag 14 juli GEEN LES maar wie wil kan dan mee gaan wandelen.
We doen dan een stadswandeling in Lier. De nodige info en een inschrijfformuliertje vind je HIER terug. Wie graag meegaat maar niet meer op de training zou komen mag ook via dit mailadres hspallieter@skynet.be laten weten met hoeveel personen hij/zij meegaat. De betaling regelen we dan ter plaatse. Het is wel nodig om te weten met hoeveel we gaan zijn.

25 juni 2019.
Op zaterdag 29 juni gaat de jaarlijkse avondmarkt door in Berlaar.
Dit is een echte feestmarkt met heel veel kraampjes en veel animatie. Wij staan  met Hondenschool Pallieter er ook met een mooie stand. Kom eens langs en proef dan zeker onze vermaarde Paella (wat past er beter bij deze zomerse temperaturen) of onze lekkere Patata  Bravas met een fris glaasje bubbels of een wijntje of een lekkere La Chouffe van ’t vat.
Iedereen is welkom vanaf 18.00 uur. De markt wordt afgesloten met een geluidloos vuurwerk dus jullie kunnen jullie hondjes zeker meebrengen.

28 mei 2019.
Op zaterdag 25 mei 2019 ging onze jaarlijkse poets en opknap dag door. De kantine werd opgefrist en de terreinen, toestellen enz. werden onder handen genomen.
Dikke merci aan iedereen die is komen helpen !!!

19 mei 2019.
Vandaag brachten bewoners van het woonzorgcentrum onze hondenschool een bezoekje.
de sfeerbeelden hiervan kan je in ons fotoboek op facebook bekijken

5 april 2019.

**Op zaterdag 6 april organiseert HS Pallieter zijn 2de Bingo avond. Deze zal doorgaan in onze kantine en start om 19.30 u. Meer info vinden jullie HIER.

**Op Paasdag kunnen jullie weer komen genieten van een heerlijke Brunch. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom. Voor het menu klik je HIER.
en als je graag wil inschrijven dit je HIER het inschrijfformulier.
Zeker doen, schrijf je snel met je familie en vrienden in voor deze lekkere brunch..

***Bekijk HIER zeker ook de informatie over de cursus die in onze kantine zal doorgaan georganiseerd door Geertje Schijf: Contact en Co.

13 maart 2019.
Vrijdag 8 maart ging onze jaarlijkse kwis weer door.
Er waren 52 ploegen van de partij in zaal De Pollepel in Duffel. Aan iedereen bedankt om te komen kwissen en aan al onze medewerkers, bedankt voor de hulp!

********

21 februari 2019.
Zondag 17 februari 2019 ging onze wandelzoektocht door. Dankzij het mooie weer mochten we niet minder dan 190 wandelaar begroeten. We wandelen en zochten voor het goede doel en VZW Canicha zag dat het goed was. Zij gaven 2 mooie en leerrijke demonstraties.
Wie graag de antwoorden van de zoektocht wil checken kan die hier terugvinden.
De bokaal met hondensnoepjes woog 2 kg en 629 gram en werd gewonnen door Lieve Verreyd. Wiske, het Tollertje, zal mogen snoepen de komende weken!

We hadden ook nog enkele mooie prijzen weg te geven. De Jappekes, De Cedrickskes, Van den Bogaert B3, De Vrije radicalen en ploeg Ceuppens werden gecontacteerd om hun prijzen te komen ophalen. Volgende ploegen waren de 3 beste:
3de plaats: Team “Oeps” Van Achille Calaerts
2de plaats: Team “De Heikneuters” van Filip Poschet
1ste plaats: Team “B3” Van Annette Crauwels

Bedankt aan al de Pallieter-medewerkers die mee geholpen hebben om deze mooie dag te kunnen organiseren.

********

11 januari 2019.
Nu zondag 13 januari om 12.45u organiseren we een Demo Treibbal op onze terreinen. Kom zeker eens kijken. Bij slecht weer, veel wind en regen kan  deze echter niet doorgaan en wordt er gekeken naar een andere datum. Die wordt dan zo snel mogelijk bekend gemaakt.

********

4 januari 2019.
We willen jullie al op de hoogte brengen van onze eerste activiteit van het nieuwe jaar.
Op zondag 17 februari 2019 organiseren we een “Winter-Wandelzoektocht” die vertrekt en terug aankomt in onze kantine. We gaan wandelen ten voordele van CANICHA, een vzw die zich bezig houdt met het opleiden van hulphonden. De nodige informatie en een inschrijfformuliertje vinden jullie terug in de bijlage.
download HIER --> Informatie & Inschrijfformulier

Vergeet ook zeker niet een ploeg te vormen om mee te doen met onze familiekwis die doorgaat op vrijdag 8 maart 2019. Wie er al eerder bij was, weet dat dit een kwis is voor iedereen, je hoeft echt geen bolleboos te zijn om te kunnen meedoen.
Download hier je inschrijfformulier

********

22 december 2018.
*Op vrijdagavond 21 december stond hondenschool Pallieter met een mooie stand op de kerstmarkt in Berlaar. Op sommige momenten was het een gezellige drukte in en voor ons kraam. Bedankt aan de Pallieters die hieraan hebben meegeholpen om materiaal te beschikking te stellen, op te bouwen, de stand te bemannen en af te breken.

*er werden tevens nieuwe foto's toegevoegd op facebook fotoboek!!

voor 2019: 20ste pallieter kwis(s)pel op vrijdag 8 maart --> zet deze alvast in je agenda, inschrijven kan vanaf nu de flyers zijn beschikbaar in de kantine en het winkeltje of downloadbaar via facebook.


©HSPallieter                          Honden weten Waarom!