Beste Pallieter,

In deze nieuwsbrief vind je volgende onderwerpen:

 • Luxe-Familie-BBQ op zaterdag 19 augustus ’23 (inschrijven).
 • Helpers gezocht voor tentenbouw BBQ vrijdag 18 augustus en afbraak 20 augustus ’23.
 • Groot Mosselfeest op vrijdagavond 22 september en zaterdag 23 september ’23.
 • Allerlei – Weetjes…

Luxe-Familie-BBQ met live-muziek
@ Hondenschool Pallieter op zaterdag 19 augustus ’23.

Onze jaarlijkse BBQ is inmiddels wereldberoemd in Berlaar en omstreken. Diegenen die er al eens bij waren, komen zeker terug. Wacht niet TE lang met inschrijven want ik denk dat we maximum een 200-tal personen kunnen plaatsen.

Je vindt inschrijvingsformulieren DOOR HIER TE KLIKKEN of in ons clublokaal en in ’t Twinkeltje.
* Aperitiefje met bijhorende aperitiefhapjes

* Verschillende soorten vlees en vis met groentjes (ook vegetarische gerechten)

* Desserten buffet

*  Live muziek door Luc Peeters 

 • Slechts € 25,00 per persoon
 • Kinderen tot 6 jaar eten GRATIS met papa/mama mee
 • Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen slechts € 12,00
 • Inschrijvingsformulieren liggen in ons clublokaal
 • Betalen ENKEL MET BANCONTACT in ’t Twinkeltje op Pallieter
 • Als je samen met vrienden aan tafel wil zitten, schrijf dan SAMEN in. De tafels worden vooraf toegewezen.
 • Je bent welkom vanaf 18.00H
 • Meer info bij Nicole Van Regenmortel of in ons clublokaal
 • Zondag 20 augustus ‘23 is er GEEN les wegens “opruim”

Helpers gezocht voor tentenbouw en klaarzetten BBQ
vrijdag 18 augustus
en afbraak 20 augustus ’23.

Om als vereniging een extra centje in kas te krijgen, is het nodig om regelmatig evenementen te organiseren. Alleen daardoor kunnen we onze drankjes in ons clublokaal aan slechts € 1,50 blijven schenken.

Op zaterdag 19 augustus gaat onze grote familie BBQ door. Aangezien we veel volk verwachten, zijn we op zoek naar een aantal helpers.

 • Op vrijdagavond 18 augustus gaan we de tenten, tafels en stoelen zetten. De BBQ’s zullen ook al klaar gezet worden.
 • Op zaterdag 19 augustus in de voor- en namiddag gaan we het groenten en dessert buffet klaarmaken en de tafels dekken. We zijn er trots op dat we de buffetten elke jaar allemaal zelf vers bereiden.
 • Op zondag 20 augustus moeten dan ook de tenten, tafels en stoelen weer opgeruimd worden en steken we daarna de BBQ terug aan om de overschot op te eten als dank aan de helpers.

Aangezien het voor zo een groot evenement belangrijk is om een goede planning te maken, vragen we nu reeds wie ons op één van deze momenten wil/kan komen helpen, zijn naam door te geven. Dit kan je doen via mail naar hspallieter@skynet.be en zet dan ook zeker nicole.van.regenmortel@outlook.be in cc. Je kan ook één van volgende lesdagen je naam doorgeven aan de toog van HS Pallieter.

Vele handen maken licht werk!!!
Alvast dikke merci…

Groot Mosselfeest op vrijdagavond 22 september en zaterdag 23 september ’23.

Hou zeker 22 en/of 23 september ’23 vrij voor ons Mosselfeest@Pallieter. Iedereen is welkom. Nodig zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen uit. Vrijdagavond 22-9-23 is er gewoon les.

Meer info en inschrijvingsformulieren volgen zo spoedig mogelijk.

Allerlei – Weetjes…

 • Er wordt momenteel hard gewerkt aan een betaalsysteem “Cashless payments” zodat we ook in ons clublokaal kunnen betalen met bankkaart. Da’s niet zo eenvoudig want de betaalautomaat moet communiceren met onze kassa die rechtstreeks met onze boekhouding geconnecteerd staat. Het ziet er naar uit dat we vanaf eind augustus inderdaad met bancontactkaart kunnen betalen. Echter blijven we de voorkeur geven aan cash-betalingen. Aan iedere elektronische betaling hangt een prijskaartje. Onze prijzen voor drankjes zijn nog steeds heel democratisch. Dus: BIJ VOORKEUR CASH in ’t clublokaal.
 • Zoals jullie weten is er bij Pallieter iedere clubdag iemand verantwoordelijk voor het onthaal zodat we nieuwe bezoekers op gepaste manier kunnen verwelkomen. Sinds kort hebben we een extra dienstverlening voorzien met betrekking tot “gedeeltelijke terugtrekking van het lidgeld via de mutualiteit/ziekteverzekering”. Je sluit immers aan bij een SPORTVERENIGING. Het gat over € 10 – € 15, soms zelfs € 20 die je kan besparen. DIT GELDT OOK VOOR JAARLIJKSE HERNIEUWINGEN EN FAMILIELEDEN!  Van de meeste ziekenkassen hebben we blanco formulieren op Pallieter liggen (CM – Helan – Solidaris – LM – V.N.Z.). Aan nieuwe leden wordt gevraagd om een stickertje van hun ziekenkas mee te brengen. Wie nog geen centjes heeft teruggetrokken kan hetzelfde doen en tot bij ’t onthaal komen.
 • We kregen veel berichten van leden die de laatste maanden geen nieuwsbrief meer ontvingen. Mogelijk zijn die in hun spambox terecht gekomen. We hebben de procedure via onze provider “Mailchimp” aangepast en hopen dat het probleem hiermee opgelost is. Als jullie nog van iemand vernemen dat ze de nieuwsbrief niet kregen, contacteer dan effe de onthaaldienst. BELANGRIJK: Je kan AL onze nieuwsbrieven steeds nalezen op onze website OF KLIK HIER
 • Om te promoveren van junior- naar de B-klas en van B- naar C-klas, moet een een overgangsproef doen. Voor meer info en puntentelling KLIK HIER VOOR JUNIORS  en HIER VOOR B-KLASOns secretariaat schrijft telkens diploma’s uit voor de geslaagden. Die kan je dan afhalen in ’t Twinkeltje. Als ze na 3 maanden niet zijn afgehaald, dan zal je begrijpen dat ze bij ’t oud papier terecht komen.
 • Bij onze leden zitten een paar SNELHEIDSDUIVELS. We vragen met aandrang om rond onze terreinen STAPVOETS te rijden. Er zijn dikwijls kinderen aan het spelen.
 • Parkeer dicht bij mekaar en sluit goed aan. Op zondag barst onze parking uit haar voegen. Je kan ook steeds langs de andere kant parkeren ter hoogte van de tuinen van de buren. Laat daar zeker de doorgang vrij aub.
 • Veel Pallieters doen vóór de les een wandeling rond de terreinen. Hou steeds je hond aan de leiband zodat je de lessen niet stoort. Het spreekt voor zich dat “balletjes” gooien naast de terreinen tijdens de les, geen goed idee is.
 • Het WIFI-paswoord op Pallieter is hspallieter.be
 • Ons toogpersoneel zoekt nog steeds naar toffe collega’s. Iemand kandidaat? Meld je aan in ons clublokaal.
 • Er is iedere zondagochtend ontbijt te verkrijgen op Pallieter (Pistolékes of sandwiches met prépare, kaas, hesp, spek met ei) en in de winterperiode is ook steeds verse soep. ’t Is zolang de voorraad strekt. Dus, ontbijt kan je best vooraf bestellen bij Nicole of Marina in ons clublokaal.
 • We vragen nogmaals aan alle cursisten om minimum 10 minuten VOOR de les, aanwezig zijn. Laatkomers zijn bijzonder storend voor hondjes die wél tijdig in de les staan.
 • We herinneren jullie ook graag aan de “loopsheid-procedure” op Pallieter. Loopse teefjes zijn nooit toegelaten op de terrein, in- en rond het clublokaal. Na het laatste bloedverlies, nog één extra week thuishouden.
 • ’t Twinkeltje op Pallieter is steeds open tijdens de lesuren op woensdag en zondag. ’t Is er doorgaans goedkoper dan in andere winkels en leden krijgen extra 10% korting. Geef zeker bijzondere aandacht aan ons kwaliteits-honden-voer CANEX – HOBBY FIRST.  Voor meer info over CANEX KLIK JE HIER
 • Ben je zelfstandige, denk er dan over na om jouw hond op de zaak te zetten. Praat er over met jouw boekhouder, het kan heel wat voordelen opleveren. Hondenschool Pallieter kan bijvoorbeeld jouw lidgeld en al jouw aankopen in ons winkeltje “factureren”. Verzamel gewoon de kasticketjes. Zo kan je, naast de 10% korting die je krijgt, nog eens 21% BTW in mindering brengen bij de BTW-aangifte.
uitschrijven