Beste Pallieters ,

In deze nieuwsbrief vind je volgende onderwerpen:

  • De les van ZONDAG 25-9-22 verhuist naar ZATERDAG 24-9-22
  • Ga mee supporteren voor Pallieter Koen Mariën op de Belgian Winner
  • Schrijf spoedig in voor ons Mosselfeest van 17-9-22
  • Iedereen doet mee aan ons Clubkampioenschap op 2-10-22

De lessen van ZONDAG 25-9-22 verhuizen naar ZATERDAG 24-9-22

Op zondag 25-9-22 organiseert de Koninklijke Kynologische Unie Sint Hubertus (K.K.U.S.H.) de “Belgian Winner” in Herk-de-Stad. “Belgian Winner” kan je best vertalen als “het BELGISCH KAMPIOENSCHAP”.

Collega-instructeur Koen Mariën is met zijn Mechelse Herder Thaisa één van de geselecteerden. Meer zelfs, we mogen stellen dat hij één van de favorieten is. Z’n laatste 3 wedstrijden heeft hij overtuigend gewonnen. Meer hierover lees je in het artikel hieronder.

Omdat we met z’n allen willen gaan supporteren, hebben we op zondag geen/te weinig instructeurs ter beschikking om les te geven. Daarom worden de lessen van zondag 25 september ’22 éénmalig verplaatst naar zaterdag 24 september ’22.

We gaan dit bericht ook via de sociale media verspreiden en de instructeurs zullen dit tijdens de komende lessen ook melden… Men zegge het voort!!!

BELANGRIJK:

Het WELPENKLASJE, voor pups van 8 tot 12 weken, dat voorzien was voor zaterdag 24-9-22, verhuist éénmalig naar zondag 25-9-22. Coördinator Tania zal alle betrokkenen per mail op de hoogte brengen.

Ga mee supporteren voor Koen Mariën op de Belgian Winner

De Belgian Winner is min of meer het Belgisch Kampioenschap gehoorzaamheid. Enkel de allerbeste Belgische spelers worden daarvoor geselecteerd. Dit jaar wordt dit evenement georganiseerd op zondag 25 september ’22 door Hondenschool Olmenhof in Herk-de-stad. Voor de officiële affiche KLIK je HIER

Collega-instructeur bij Pallieter, Koen Mariën is met Thaisa zijn Mechelse Herder, één van de geselecteerden. Meer zelfs, we mogen stellen dat hij één van de favorieten is. Z’n laatste 3 wedstrijden heeft hij overtuigend gewonnen.

Het spreekt dus voor zich dat we met zoveel mogelijk Pallieters gaan supporteren. Als je graag mee wil, spreek dan met één van onze vaste medewerkers/instructeurs. Wij adviseren “carpooling”. Dresscode: “a touch of red”. Spandoeken zijn toegestaan…  ’t Gaat er kei-plezant worden en Herk-de-Stad moet ROOD kleuren
KOEN MARIEN: Geselecteerd en onze favoriet voor de Belgian Winner 2022

Instructeurs Koen (gehoorzaamheid) en z’n vrouw Nancy (Dog Dance) stonden 24 jaar geleden mee aan de wieg van Hondenschool Pallieter. Afkomstig van Duffel wonen ze al een hele tijd in Koningshooikt samen met Thaisa, de succesvolle Mechelse Herder van 2 jaar en Kaylee, een “dog-dance-poedeltje” van 8 maanden. Als ’t buiten warm is dan vind je Koen regelmatig met de honden in hun zwemvijver. Voor vrienden en kennissen doen ze op verzoek wel eens hondenopvang in een huiselijke sfeer.

De titel “Belgian Winner” zou bij niemand beter staan dan bij Koen want Koen is nen ECHTE “winner”. Als Koen vist, dan wil hij winnen… Als Koen dartst, dan wil hij winnen… Als Koen met de kaarten speelt, dan wil hij winnen… en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Het strafste van de zaak is, dan hij dan meestal nog gelijk krijgt ook.

Hou er wel rekening mee dat, als hij NIET wint, hij soms 5 minuten bluspoeier is…  Maar daarna kan hij er dan ook alweer mee lachen… Koen is niet alleen een échte Pallieter en pleziermaker maar vooral een échte “strijder”. Niet alleen in sport en spel. Ook als er moet gewerkt worden op Pallieter, dan is hij er altijd bij en meestal één van de hardste werkers.

Kortom, Koen verdient zijn selectie en onze steun meer dan wie ook.
WE GAAN MET ZOVEEL MOGELIJK PALLIETERS SUPPORTEREN IN HERK-DE-STAD!

Zaterdag 17 september: Groot MOSSELFEEST @ Pallieter

Het leven wordt steeds duurder. Bij hondenschool Pallieter trachten we steeds om onze prijzen voor lidgeld en vooral voor consummaties in ons clublokaal héél democratisch te houden. Zo betaal je voor een biertje/frisdrank nog steeds € 1,50 bij ons. Duvel en lekkere Cava bijvoorbeeld aan slechts € 2,50. ’t Is onze betrachting om dit zo lang mogelijk aan te houden maar ook voor ons wordt de aankoop steeds duurder.

Om dit financieel te compenseren hebben we er voor gekozen om regelmatig “evenementen” te organiseren. Zo hebben we onlangs met meer dan 170 leden (en niet-leden) genoten van een geweldige LUXE-BBQ met livemuziek. De talrijke complimenten en felicitaties op de sociale media spreken voor zich.

Ons volgende evenement is een geweldig

MOSSELFEEST

*   Mosselen met friet of brood            € 20,00
*   Stoofvlees met friet of brood          € 18,00
*   Kindjes: frietjes met curryworst      €   7,00

Inschrijvingsformulieren vind je in ons clublokaal of KLIK HIER. Afgeven in ’t Twinkeltje.
Betaling enkel met bancontact.

STEUN ONZE VERENIGING EN BRENG ZOVEEL MOGELIJK VRIENDEN EN KENNISSEN MEE.

Alle Pallieters doen mee aan ons jaarlijks CLUBKAMPIOENSCHAP

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op zondag 2 oktober ’22 ons jaarlijks Clubkampioenschap.

Alle klassen van Puppy’s tot Programma 2 nemen hier aan deel. In iedere klas wordt aan de hand van aangepaste oefeningen een clubkampioen aangeduid. NEEM ZEKER DEEL. Het is eigenlijk een gewone les (maar dan voor punten)…

  • Slechts € 5,00 per deelnemende hond. Uiterlijk inschrijven op 28-09-22
  • INSCHRIJVINGSFORMULIEREN vind je in ons clublokaal of KLIK HIER
  • Mooie dagprijs voor iedere deelnemer
  • Lekker eten en drinken, de ganse dag
Puppy’s en pre-juniors krijgen aangepaste oefeningen. Voor de juniors en B-klas zullen deze proeven gelijk zijn aan de overgangsproeven en tellen dan ook als overgangsproef.
Voor de mensen uit de C klas zullen de proeven gelijkwaardig zijn aan de brevetproef.
Voor de (wedstrijd) debutanten,  programma  I en II zal het een gewone wedstrijd zijn.

BELANGRIJK:

  • Men neemt deel in de klas waarin men traint. Bij twijfel: Laat je informeren door de instructeurs.
  • Als je deelneemt aan verschillende disciplines, gelieve dan voor elke discipline een apart formuliertje in te vullen.

Er zijn mooie prijzen voorzien en alle deelnemers krijgen een aandenken.
De algemene clubkampioen is (procentueel) de beste uit de wedstrijdklassen. Deze winnaar krijgt ook zijn naam op de prachtige wisselbeker en wie deze 3 x achter mekaar wint mag hem houden. De  clubkampioen is steeds een combinatie die voor HS Pallieter wedstrijd speelt.

Voor onze jongste Pallietertjes: “De Pallieter-kids”

Ook onze Pallieter kids mogen weer met hun hondje meedoen. Zij zullen aantreden omstreeks 16:30u à 16:45u. Vul hier wel aan speciaal inschrijfformuliertje in waar een beetje extra info opstaat zodat we aangepaste “oefeningetjes” kunnen bedenken.

Het inschrijvingsformulier voor de Pallieter-Kids vind je in ons clublokaal, op onze website of KLIK HIER.  Elk kindje krijgt een leuke prijs. Indien nodig, mag papa of mama mee op het terrein staan.

Heel dit evenement neemt toch wel een hele dag in beslag. Prijsuitreiking omstreeks 17:30u.

De bedoeling is van een leuke dag te hebben en de club te steunen met een hapje en een drankje. Breng vrienden en familie mee om te supporteren…

Het programma:

Puppy’s – 14:00u Pré-juniors – 15:30u Juniors – 14:00u
B -klas – 15:30u C-klas – 11:00 + 12:00u Recreanten 11:00 + 12:00u
Wedstrijddebutanten – 12:00u Programma 1 – 11:00u Prog 2 / Veteraan – 10:00u
Rally-O – 10.00u Treibball – 14:00u Hoopers – 15:30u
Flyball – 16:30u Pallieter-kids –  +/- 16.30u – 16.45u
Facebook
Website
Email
uitschrijven

This email was sent to << Test Email Address >>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hondenschool Pallieter vzw · Molenlei 35 · Berlaar 2590 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp