Beste Pallieter,

In deze nieuwsbrief vind je volgende onderwerpen:

  • Woensdag 6 december ’23 GROOT FEEST op Pallieter. IEDEREEN WELKOM!
  • Zondag 31 december ’23: Oud op Nieuw @ Pallieter
  • 18 november jongstleden hadden we onze jaarlijkse Algemene Vergadering: Verslag
  • Tips & Advies: Zet de chipgegevens van je hond “openbaar.”
  • Parkeergedrag: Verzoek!

Woensdag 6 december ’23 GROOT FEEST op Pallieter.
IEDEREEN WELKOM!

Het zal jullie niet verwonderen dat we woensdag 6 december alweer hoog bezoek krijgen.

Inderdaad, de Sint heeft beloofd om langs Hondenschool Pallieter te komen. Zoals ieder jaar, zal hij weer lekkers meebrengen voor iedereen.

MAAR ER IS MEER!

Precies 25 jaar geleden, op 6 december 1998, trainden we voor de ALLEREERSTE KEER met de pas opgerichte vereniging Hondenschool Pallieter . ’t Was op terreinen aan ’t Maaikeneveld in Lier. Er lag een pakje sneeuw en ook toen was de Sint van de partij…

Om dit 25 jarig bestaan te vieren, heeft het bestuur van Hondenschool Pallieter voor een LEKKERE verrassing gezorgd voor alle aanwezigen woensdag avond.

Kom dus zeker af en breng familie, vrienden en kennissen mee…

Zondag 31 december ’23:
“Oud op Nieuw @ Pallieter”

Naar jaarlijkse traditie kunnen onze leden, hun familie en vrienden deelnemen aan een Pallieterfeest “VAN OUD OP NIEUW”.

Wie er eerder reeds bij was, komt telkens terug.

Het MENU samengesteld door Nicole:
Aperitief en hapjes

Voorgerechten:

Vlees- en visbuffet

Soepen:

Agnes Sorelsoep

Hoofdgerechten:

Zalm op een bedje van prei – Gevulde kalkoenfilet en fruit – Varkenshaasje champignonsaus – Fazantfilet Brabaçonne – Groentenkrans – Gratinpatatjes – Kroketjes

Dessertenbuffet en koffie/thee

Dee-Jay Xilver & Co

Prijs: slechts € 65,00 per persoon… DRANK INBEGREPEN

Inschrijvingsformuliertjes vind je in ’t Twinkeltje. Beperkt aantal inschrijvingen.
Je vindt ook een inschrijvingsformulier op onze website DOOR HIER TE KLIKKEN

18 november jongstleden
hadden we onze
jaarlijkse Algemene Vergadering

Als vzw zijn wij uiteraard verplicht om ieder jaar een Algemene Vergadering te houden met onze “Effectieve leden”. Effectieve leden zijn onze 60 vaste medewerkers.

Wie het verslag van deze vergadering eens wil nalezen, kan die binnen enkele dagen doen in ’t Belgisch Staatsblad, maar we hebben ook een exemplaar op onze website geplaatst. Voor het verslag KLIK HIER

Als hierover vragen zijn, contacteer dan een bestuurslid of stuur een mailtje naar hspallieter@skynet.be.

Tips & Advies: Zet de chipgegevens van je hond “openbaar”!

Een paar weken geleden werd op zondag namiddag alweer een verloren gelopen hondje binnengebracht bij Pallieter. Onze Flyballers waren nog aan het trainen en hebben het hondje opgevangen. Met één van onze chiplezers werd de chip onmiddellijk gevonden maar omdat de gegevens niet openbaar stonden, was het baasje initieel onvindbaar.

Uiteindelijk is het via de sociale media allemaal terug goed gekomen maar WE WILLEN TOCH AL ONZE LEDEN ADVISEREN OM DE CHIPGEGEVENS VAN HUN HOND OPENBAAR TE ZETTEN.

Als je de pup afhaalt bij de fokker dan staan de gegevens “geheim”. Eén en ander heeft te maken met de wet op de privacy. JE MOET DUS ZELF ACTIE ONDERNEMEN om die gegevens openbaar te zetten.

Rondvraag leert ons dat dit zeer dikwijls vergeten wordt.

Voor honden moet je via www.dogid.be de chip koppelen aan je rijksregisternummer. Enkel op die manier zijn jouw telefoonnummer en naam zichtbaar voor anderen.

INDIEN JULLIE HIER HULP BIJ NODIG HEBBEN, LAAT HET DAN WETEN. We brengen dan een laptop mee en een identiteitskaartlezer en dan kunnen we samen de chipgegevens van jouw hond openbaar zetten. We moeten daarvoor wel effe je identiteitskaart inlezen.

Op het internet vonden we nog bijkomend interessant info bij www.dogid.be….. OF KLIK HIER

Speciaal dankwoordje aan Claire Nicolay die ons herinnerde aan de belangrijkheid van dit advies.

Parkeergedrag: Verzoek vanuit het bestuur!

Op zondag is onze parking het tweede en derde uur soms te klein. Er kan natuurlijk ook aan de overkant ter hoogte van de tuintjes van onze buren geparkeerd worden.

Toch zouden we willen vragen om gewoon vooraan aan te sluiten en dicht bij mekaar te parkeren. Als iedereen “wild” gaat parkeren, dan kunnen we veel minder auto’s zetten.

Aan de achterzijde van ons clublokaal is één deur voorzien met een oprijramp voor rolstoelgebruikers. Op die plaats zijn ook 2 parkeerplaatsen voorzien voor chauffeurs met een beperking. Gebruik deze parkeerplaatsen enkel als je in het bezit bent van een gehandicapten-parkeerkaart aub.

WE HEBBEN EEN NIEUW POORTJE GEMAAKT TUSSEN DE PARKING EN TERREIN NR 6 (Da’s het terrein met de rode container). Gelieve daar niet vlak voor te parkeren en de nodige ruimte te laten zodat baasjes met hun hond vlotjes de terreinen kunnen betreden.

Alvast bedankt.
Het Bestuur