Beste Pallieter ,

In deze nieuwsbrief vind je volgende onderwerpen:

  • Grote LENTEPOETS op zaterdag 11 juni ’22
  • Bericht voor zelfstandigen en managers: “Zet GRATIS jouw logo op onze website met link”
  • Zaterdag 25 juni ’22: Avondfeest Gemeente Berlaar
  • Uitzonderlijk zoeken we een paar sponsors voor het Avondfeest in Berlaar 25 juni ’22

(*) Wist je dat je al onze vorige nieuwsbrieven kan nalezen op onze website? KLIK  HIER

Zaterdag 11 juni ’22: LENTEPOETS
met zoveel mogelijk volk

Eén keer op het jaar vragen we de hulp van zoveel mogelijk Pallieter-leden voor onze lentepoets. Door Corona is die de laatste 3 jaar niet kunnen doorgaan. ’t Is dus nodig dat er eens grondig gepoetst, opgeruimd en geschilderd wordt.

Onder meer volgende taken staan al op ons lijstje:

  • Grondige poets en opruim van ’t klublokaal, keuken, bierhok, toiletten, polyvalente zaal en de verschillende opslagruimtes.
  • Het zonneterras grondig poetsen. Ook de zonneluifel en de tent.
  • Onkruid verwijderen rondom gans ons klublokaal;
  • Uitsorteren van alle “toestellen” op onze terreinen en proper maken van de “eilandjes”.
  • Eventueel toestellen repareren en indien nodig schilderen;
  • …. en er komen zeker nog taakjes bij…

Wie heeft de mogelijkheid om te komen helpen?
Je komt terecht in een tof team en leert onze vaste medewerkers beter kennen.
’s Middags voorzien we een Lunch-broodje.

Om vooraf een duidelijke planning en taakverdeling te maken, kan je best een kort mailtje sturen naar traiteur.defonteyn@hotmail.com, of geef je naam op, aan den toog in ons clublokaal dan kunnen we meer praktische informatie doormailen.

Bericht voor zelfstandigen en managers: “Netwerken bij Pallieter”:

Het sociale karakter van Hondenschool Pallieter leidt dikwijls tot nieuwe vriendschappen en professionele netwerking. Op onze nieuwe website, staat een pagina “Links”. Daarop kan je, als partner en/of lid van Pallieter, GRATIS jouw logo plaatsen met doorkoppeling naar jouw website.

Interesse? Stuur ons een mailtje met logo en link naar hspallieter@telenet.be of via het contactformulier en we nemen spoedig contact op.

Zaterdag 25 juni ’22: Avondfeest Gemeente Berlaar.

Het is alweer 3 jaar geleden dat Gemeente Berlaar nog eens een avondfeest organiseerde. Hondenschool Pallieter is daar altijd aanwezig met een fraaie stand, lekker schuimende bieren en overheerlijke gerechtjes.

STEUN HONDENSCHOOL PALLIETER en kom massaal langs onze stand. Hondjes zijn uiteraard ook welkom.

Gezien onze officiële clubkleur ROOD is (met ondergeschikt zwart), is de “dresscode” bij voorkeur “A TOUCH OF RED”.

Na de middag moeten er grote tenten geplaatst worden + tafels, stoelen, koelkasten, … Da’s een hele logistieke bedoening. We zoeken nog enkele vrijwilligers om ons – in een toffe sfeer –  te komen helpen.

Dat geldt zeker ook voor de afbraak en het opladen vanaf 24.00H. Al je het ziet zitten, spreek dan met één van onze vaste medewerkers/instructeurs. We zullen je zeer dankbaar zijn.

Een beetje extra info:

Op de laatste zaterdag van juni zet Berlaar naar goede gewoonte de zomer in met het Avondfeest. Het Avondfeest is een soort braderij waar Berlaarse handelaars en verenigingen je verwennen met hapjes en drank, koopwaar en informatie. Er zijn ook verschillende dans- en muziekoptredens.

Wat nooit ontbreekt op het Avondfeest zijn straatanimatie, een megaspringkastelenpark, een reuzetrampoline, het aquabubblebad, de klimtoren met deathride en kermiskramen.

Om 21 uur kan je aan het gemeentehuis voor een spotprijsje bieden op een gevonden fiets. De burgemeester is veilingmeester van dienst.

Uitzonderlijk zoekt Hondenschool Pallieter een paar SPONSORS voor de avondmarkt van 25 juni ’22.

Ook dit jaar zal onze stand op het avondfeest er weer bijzonder fraai uit zien. Als “eyecatcher” willen we dit jaar een groot LED-scherm voorzien van 2,5 x 1,5 meter. Dit kost ons zo’n € 400,00 hetgeen natuurlijk pokkeveel geld is voor een vereniging.

Om dit te verwezenlijken, zoeken we een 4-tal sponsors (4 x € 100,00). 

Op dit LED-scherm zal algemene informatie lopen over Hondenschool Pallieter en natuurlijk zullen de logo’s van onze sponsors langdurig in beeld komen. Het spreekt voor zich dat we hiervoor een sponsorfactuur maken.

Wie wil ons hiermee helpen?

Stuur een kort mailtje met LOGO en eventueel tekstadvertentie naar john.aerts@skynet.be of KLIK HIER voor ons contactformulier.

uitschrijven
This email was sent to nichi.getsu@telenet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hondenschool Pallieter vzw · Molenlei 35 · Berlaar 2590 · Belgium