Zaterdag 25 juni ’22: HS Pallieter @ Avondfeest Gemeente Berlaar.

Hondenschool Pallieter heeft jaarlijks een fraaie stand op het Avondfeest van Gemeente Berlaar. Dit jaar zorgen we voor heerlijke Paella, Patatas Bravas, verfrissende Sangria met vers fruit en lekkere biertjes.

Kom zeker eens langs en breng natuurlijk de hond mee. Da’s een prima oefening. Daarenboven kan iedereen deelnemen aan een GRATIS loterij.

GRATIS LOTERIJ

Er staat een grote “honden-snoepjes-pot” aan onze stand. ’t Is de bedoeling dat je raadt hoeveel gewicht hij heeft. Je mag hem voorzichtig effe oplichten. De winnaar wordt bekend gemaakt en mag hem volgende week op Pallieter in ons clublokaal komen afhalen.

NOG EEN PAAR EXTRA VRIJWILLIGERS GEZOCHT:

Vanaf 10.00-11.00H beginnen we onze stand op te bouwen. We zoeken nog een aantal Pallieters die mee de tafels en stoelen plaatsen. ’s Middags wordt een broodje voorzien. Geef best je naam op met een mailtje naar hspallieter@skynet.be of bel/sms met John op 0470 27 25 61.

’s Nachts om 24.00H moet alles ook terug afgebroken worden…

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Een beetje extra info:

Op de laatste zaterdag van juni zet Berlaar naar goede gewoonte de zomer in met het Avondfeest. Het Avondfeest is een soort braderij waar Berlaarse handelaars en verenigingen je verwennen met hapjes en drank, koopwaar en informatie. Er zijn ook verschillende dans- en muziekoptredens.

Wat nooit ontbreekt op het Avondfeest zijn straatanimatie, een megaspringkastelenpark, een reuzetrampoline, het aquabubblebad, de klimtoren met deathride en kermiskramen.

Om 21 uur kan je aan het gemeentehuis voor een spotprijsje bieden op een gevonden fiets. De burgemeester is veilingmeester van dienst.

uitschrijven
This email was sent to john.aerts@skynet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hondenschool Pallieter vzw · Molenlei 35 · Berlaar 2590 · Belgium