Beste Pallieter,

BELANGRIJK BERICHT:
Er werd hersenvliesontsteking vastgesteld bij één van onze Pallieter-pups!
Gisterenavond, vrijdag 13 oktober, belde ons lid Stefaan Moris me met de melding dat zijn Jack Russel werd opgenomen in de dierenkliniek met symptomen van hersenvliesontsteking (Meningitis). Op uitdrukkelijk advies van de behandelende dierenarts maken we dit bekend aan al onze leden via deze extra nieuwsbrief.

Stefaan was +/- 15 jaar gelden ook al lid van Pallieter met zijn vorige Jack Russel. Met deze nieuwe pup trainde zijn dochter inmiddels bij de pré-juniors. Bij zijn laatste bezoeken, is het Jackske op Pallieter niet écht in aanraking gekomen met andere hondjes.

We willen aan alle Pallieters – en vooral de puppy-eigenaars – vragen om hun honden goed in het oog te houden en te letten op de symptomen zoals beschreven in de links hieronder. Bij de minste twijfel contacteer je onmiddellijk je dierenarts en hou je ons zeker op de hoogte via hspallieter@skynet.be of telefonisch via 0470 27 25 61 (John) als er een risico is.

Na een korte zoektocht heb ik in dit verband volgende artikelen gevonden op ’t internet (ZEKER DOORKLIKKEN AUB):

… en dan volgende ook nog het treurige nieuws:

Vanochtend kregen we het droevige nieuws dat de kleine Jack Russel van Stefaan, spijtig genoeg overleden is.

In naam van het bestuur en alle vaste medewerkers van Hondenschool Pallieter  wensen Stefaan en zijn familie heel veel sterkte. Weet dat heel veel vrienden op Pallieter met jullie meeleven.