Nieuwsbrief Pallieter “Supporten voor de Rode Duivels” juni 2021


Beste John ,

In deze nieuwsbrief vind je volgende onderwerpen:

  • Clublokaal Pallieter telkens open bij wedstrijden van de Rode Duivels
  • Aanvang Hoopers in augustus
  • Ons Welpenklasje is succesvol opgestart

 

 

Supporteren voor de Rode Duivels @ Pallieter

Bij elke wedstrijd van de Rode Duivels zal ons clublokaal open zijn. Meer nog… onze grote TV zal onder de tent geïnstalleerd worden en binnen kan de match op groot scherm gevolgd worden.

Er zullen telkens ook drank en/of hapjes zijn uit het land van de tegenstrever. De eerste match is zaterdag 11-6-21 tegen Rusland. Bij ieder doelpunt van de Belgen drinken we sjotjes Wodka…. en dat zullen er hopelijk veel zijn.

Je kan eventueel een tafeltje reserveren. Maximum 4 personen per tafel.

Dresscode: “A touch of red”

 

 

Aanvang Hoopers in augustus 2021

Wil je een leuke sport beoefenen met je hond waarin je als team je energie kwijt kan? Is Agility te belastend (geworden) voor je hond? Is je hond al wat op leeftijd? Of ben je zelf wat minder mobiel?

Dan is Hoopers zekers iets voor jullie! Je dirigeert je hond doorheen een vlak parcours van Hoops, Tunnels, Tonnen en Hekjes, op een foutloze manier en zonder zelf uit je standplaats te komen. Het vraagt natuurlijk een perfecte samenwerking aan de hand van je lichaamstaal, verbale en zichtbare commando’s om je doel te bereiken.

Deze commando’s worden zonder druk en in ontspannen sfeer aangeleerd.

Ter Info:

– Waarschijnlijk zullen de lessen op zondagmiddag gepland worden.
– Hondjes moeten minstens in de C-klas zitten en “los” kunnen werken.
– Meer info bij Tania Possemiers (mail: taniapossemiers@gmail.com)

 

 

Welpenklasje voor pups vanaf 8 weken.

Begin deze maand ging ons Welpenklasje van start. De eerste 5 deelnemers waren bijzonder enthousiast. Op 12 juni verwachten we zelfs 8 welpjes.

BELANGRIJK:

Aan al onze andere leden wordt met aandrang gevraagd om de nodige afstand te bewaren als er welpjes in de buurt zijn. Blijf ook weg van de “welpen-plas-weide”  en het “welpen-terreintje” achteraan de parking.